Turniirivõidud läksid piiri taha ja Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saalijalgpalli turniiridel Valga spordihallis astusid võistlustulle U15 ja U12 vanuseklassi noored. Sõna ütlesid sekka ka Läti eakaaslased.

Laupäeval asusid ERTS Cupil palli veeretama U15 vanuseklassi noormehed. Terve turniiri häid esitlusi pakkunud FC Warriori esimene võistkond pidi finaalkohtumises kahjuks tunnistama FK Smiltene paremust. Seekord tuli siis kodusel turniiril leppida teise kohaga. Kolmanda koha võitlesid välja Tõrva JK noored, alistades FC Elva. Neile järgnesid FK Baltika võistkond Riiast ning FC Warriori teine võistkond.

Pühapäeval peetud Gomab Cupil asus turniirivõitu nimel palli taga ajama kümme U12 vanuseklassi võistkonda. Mängiti kahes alagrupis. Kui eelmisel päeval suutsid Warriori noored ennast medalile heidelda, siis pühapäeval nad finaalmängudele ei jõudnud. Esimese koha ja turniirivõidu viisid kaasa JK Tammeka noored Tartust, kes haaravas finaalis alistasid Tallinna Kalevi noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles