Tõrvas hakkavad särama tähed

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Martin Volver andmas intervjuud möödunud aasta Rally Estonial.
Karl Martin Volver andmas intervjuud möödunud aasta Rally Estonial. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Tõrva linna juubeliaastal korraldab Tõrva spordiselts koostöös linnas tegutsevate spordiklubidega üritustesarja «12 säravat tähte». Sarja eesmärk on igal kuul ühe spordiala põhjalikum tutvustamine.

«Eelkõige soovime laiemalt tutvustada kõiki neid alasid, millega piirkonna lapsed ja täiskasvanud juba tegelevad. Kindlasti on iga ala juures midagi uudset ja põnevat ning huvitav oleks saada juurde teadmisi ja näpunäiteid alaga tegelemiseks,» edastas Tõrva spordimetoodik Tiina Neumann.

Sarja alustab autosport, mida tutvustab kohalik autosportlane Karl Martin Volver, kes on Eesti meister klassis EMV4, Eesti meistrivõistluste absoluutarvestuse 2. koha omanik, Rein Talvari rändkarika «Parim noor autosportlane Eestis 2015» võitja ning Valgamaa parim tehnikasportlane aastal 2015. 

Esialgu jaanuarisse plaanitud, kuid ootamatute tehniliste probleemide tõttu edasi lükkunud üritus leiab aset veebruari teisel nädalal. Näha saab seal Volveri võistlusautot ja võidukarikaid ning kuulda, kuidas noor mees autospordiga tegelema hakkas.

Veebruaris võetakse veel teemaks iluvõimlemine, mida tutvustavad Tõrva gümnaasiumis õppivad Rose-Marie Riitsalu ja Grete-Lisette Gulbis. Neiud on rühmvõimlemises 2015. aasta Eesti meistrid. 

Märtsis jõuab järg suusatamise kätte, kus Tõrva spordiseltsi eestvedamisel saab teoks neljas Härma suusamaraton. Aprillis tutvustakse spordialana petanki ning mais orienteerumist. Juunis leiavad aga aset võrkpalli tutvustavad rannavolleetapid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles