Olümpiastardi etapist tuli osa saama Otepäägi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teivashüppes saavutas esimese koha Tõrva gümnaasiumi noormees Henri Põder, ületades kõrguse 2,10 meetrit.
Teivashüppes saavutas esimese koha Tõrva gümnaasiumi noormees Henri Põder, ületades kõrguse 2,10 meetrit. Foto: Rein Säinas

Valga spordihallis leidis teisipäeval aset «TV 10 olümpiastarti» Valga maakonna teine etapp. Kui varem on omavahel mõõtu võtnud Valga põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi õppurid, siis seekord tulid kaarte segama ka Otepää gümnaasiumi noored.

Teisel etapil selgitas pea poolsada koolinoort parimad välja kaugus-, kõrgus- ja teivashüppes ning 60 meetri tõkkejooksus. Tõkkejooksu distantsil läksid tüdrukute vanemas astmes kaks esimest kohta Valga põhikoolile. Esimesena ületas finišijoone ajaga 10,01 sekundit Kelly-Anete Koik ning teisena, 0,4 sekundit hiljem, Marianne Juus. Kolmandale kohale tuli Otepää gümnaasiumi esindaja Teele Mägi, jäädes võitjale alla vaid 0,5 sekundiga.

Tüdrukute nooremas astmes läks võit taas Valga põhikooli. Esimeseks tuli Carmen Rääk ajaga 10,5 sekundit ning talle järgnesid Isabel-Mary Luik Tõrvast ning Anastassia Loskutova Valga põhikoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles