Keskus ootab rohelist tuld

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodava keskuse projektijuht Mati Ruul ei kahtle hetkekski, et ideekavand saab tugevatele alustele ja projekti rahastatakse.
Loodava keskuse projektijuht Mati Ruul ei kahtle hetkekski, et ideekavand saab tugevatele alustele ja projekti rahastatakse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kompetentsikeskuseid on siin-seal Eestis jõudsalt juurde tekkinud. Mõnd aega on koos käinud ka plaanitava Valgamaa sotsiaalvaldkonda hõlmava keskuse töörühm ja peagi saab paika ideekavand.

Kavandi koostamisse on kaasatud Valgamaa kutseõppekeskus, Valga maavalitsus, Valga linn, Valgamaa arenguagentuur ja kohalikud sotsiaalteenuseid pakkuvad ettevõtted.

Kompetentsikeskuse puhul on tegemist sisuliselt ühendusega, mis põhineb riigi, teadus- ja arendusasutuste ning ettevõtete vahelisel uuenduslikul koostööl. Keskus pakub tuge piirkondliku ettevõtluse arengule nii kvalifitseeritud spetsialistide, uuringute ja koolituste, aga ka füüsilise keskkonna abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles