Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valgamaal läbi viidud rahulolu-uuringu järgi hinnatakse töövõimalusi maakonnas kesisteks, langenud on ka hinnang arengu kiirusele ja elanikkonna aktiivsusele, ent leidub positiivsetki.

Pühapäeval toimunud heategevuslikul kontserdil «Usun inimeste headusesse» koguti septembris katuselt alla kukkunud ja selle tagajärjel jalutuks jäänud Tõrva noormehe Raido Talivere heaks 37 000 krooni. Esines mitu tuntud muusikut.

Reedel avati taas Valka kunstikool, mille tegevuses oodatakse senisest enam kaasa lööma ka valgalasi.

Laupäeva õhtupoolikul tähistas kohalik rahvatantsurühm Eideratas Tõrva kammersaalis oma kahekümnenda tegevusaasta täitumist.

Novembri lõpust töötavad Otepää vallavalitsuses uued ametnikud. Vallasekretärina asus tööle Neeme Sild ning planeerimis- ja ehitusteenistuse juhatajana Ülle Luuk. Mida põnevat neil enda kohta rääkida on?

Jõulukuu esimesel päeval toimus Hummuli põhikoolis omanäoline kontsert «Imeline kellahelin». Üles astus käsikellade mängija Inna Lai.

Rekardo Avilovil, kes teenib leiba pagarina Valga leivatehases, valmis mõne nädala eest esimene singel. Noormehel on auahned tulevikuplaamid.

Seoses talveolude saabumisega tuleb kinnistuomanikel pöörata tähelepanu kõnniteede korrashoiule. Lumi on soovitatav kiiresti eemaldada, siis on edaspidi hooldamine lihtsam.

Reedel tähistasid Eesti jõustruktuurid kindralmajor Johannes Orasmaa (Roska) 120. sünniaastapäeva. Valgas meenutati kindrali teeneid Kaitseliidu Valgamaa maleva staabihoone seinal oleva Orasmaa nimetahvli juures, kuhu kogunes grupp kaitseliitlasi ja üldsuse esindajaid.

Kus peituvad riidajalaste muusikalembuse juured? Sellelegi küsimusele leiate vastuse Valgamaalasest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles