Valgamaa tüdrukud pistavad rinda parimatega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleshow "Eesti talent" esimene salvestus Pärnus. Rose Marie Riitsalu.
Teleshow "Eesti talent" esimene salvestus Pärnus. Rose Marie Riitsalu. Foto: Ardi Truija

Üleriigilised konkursid «Laulukarussell» ja «Eesti talent» on jõudnud finaalini. Mõlema võistluse parimate sekka pääses ka Valgamaa tüdruk.


«Eesti talendi» finaal on laupäeval, 18. detsembril Saku Suurhallis. Seal astub publiku ette kümme finalisti, nende hulgas veebihääletuse võitjana Tõrva tüdruk Rose-Marie Riitsalu. Võitja saab auhinnaks veerand miljonit krooni ja tiitli «Eesti talent».

Võidu nimel võistlevad Tõrva akrobaadiga akrobaatilise tantsu esitajad Marta ja Edgar Vunš, Michael Jacksoni stiilis tantsija Meel Paliale, lehepillimängija Erki-Andres Nuut, trummipoiss Simo Atso, laulja Madis Arro, jalgpalliga trikitaja Eno Lints, tantsutrupid Semiir ja Terminatorz Family ning sõnakunstnik Mark Oja.

Rose-Marie Riitsalu ootab ees pingeline nädalavahetus – Saku Suurhallis esinemiseks tuleb nädalaga uus kava ära õppida. «Üks trikk on varuks, muu tuleb kõik veel välja mõelda,» rääkis tüdruku ema ja treener Ulvi Riitsalu.

Peale selle on Rose-Mariel ees esinemine Tartus iluvõimlemisvõistlustel: pühapäeval rühmakavas, esmaspäeval individuaalse kavaga. Pühapäeval peaks ta jõudma ka veel Tõrva kirik-kammersaali, kus stuudio Lys kontsert koos muusikakooliga.

Laste lauluvõistluse «Laulukarussell» lõppkontsert on 8. jaanuaril Pärnu Kontserdimajas. Kaheteistkümne finalisti hulgas on ka Otepää tüdruk Laura Danilas, keda juhendab Ursel Oja. Pärnus selgub kolm žürii lemmikut. Televaatajad valivad «Laulukarussell 2010» grand prix` võitja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles