Valgal tuli tunnistada Pärnu suurt üleolekut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka korvpallurid pausihetkel.
Valga-Valka korvpallurid pausihetkel. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Kolmapäevases Alexela korvpalli meistriliigas tuli BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa meeskonnal vastu võtta valus kaotus kodus mänginud Pärnu Sadama meeskonnalt.

Eesti Korvpalliliidu distsiplinaarkomisjoni otsuse kohaselt pidi Valga-Valka tugitala Jurijs Aleksejevs eelmises Alexela KMLi mängus juhtunud intsidendi tõttu, kus tema löögist kukkus väljakule Martin Paasoja (AVIS Rapla), mängu Pärnuga vahele jätma. Enne kolmapäevast mängu on mõlemad klubid kohtunud kaks korda ning mõlemal kirjas ka üks võit.

Niigi lühikese pingiga mängiv Valga klubi suutis esimese poolaja vapralt vastu pidada ning kodus mängivat Pärnut suudeti nii hästi kui võimalik ohjes hoida. Esimese poolaja puhkepausile mindi Pärnu 37 : 31 eduseisus. Kolmandal veerandajal Valga mängumehed väsisid ja pärnakad võitsid selle veerandi suisa 28 : 9. Viimasele kümnele minutile mindi Pärnu 65 : 40 eduseisus ning sellega oli kohtumise saatus ka otsustatud.

Copy
Tagasi üles