Otepääl selguvad laskesuusatamise individuaaldistantside Eesti meistrid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa meister 2014 Rene Zahkna
Euroopa meister 2014 Rene Zahkna Foto: Andreas Nigol

Täna toimuvad Otepääl Tehvandil Eesti lahtised meistrivõistlused laskesuusatamise individuaaldistantsidel. Parimad selgitatakse välja nii noorte, juunioride, täiskasvanute kui ka harrastajate ja veteranide vanuseklassides.

Stardis näeb nii noorte ja juunioride MMilt naasnud noori kui ka MK ja IBU karika karussellis võistlevaid sportlasi. Kahtlemata läheb juunioride vanuseklassi meistritiitlit püüdma MMil individuaaldistantsil kõrge 13. koha saavutanud Tarvi Sikk. Kindlasti tasub silma peal hoida ka noorte vanuseklassi kuuluval Robert Heldnal, kes noorte ja juunioride MMil saavutas jälitussõidus 24. koha ning Anneliis Viilukal, kes jõudis MMil neidude vanuseklassi sprindietapil 21. kohale.

Põnev heitlus toimub ka meie naisjuunioride vahel, kus tihedas konkurentsis lähevad meistritiitlit püüdma viimast hooaega juunioride vanuseklassis võistlevad Meril Beilmann ja Tuuli Tomingas ning esimest aastat juunioride vanuseklassis võistlev Regina Oja. Võistlustele lisab põnevust ka asjaolu, et Eesti meistritiitlite eest võitlevad ka Ukraina noortekoondise sportlased.

Täiskasvanute koondisest lähevad meistritiitli püüdma Roland Lessing, Martin Remmelg, Johan Talihärm, Kristel Viigipuu, Eno Vahtra ja Jaan Koolmeister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles