Temperatuur püsib plusspoolel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala teisel poolel tuleb sula.
Nädala teisel poolel tuleb sula. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse teatel suureneb täna, 8. veebruaril lääne poolt madalrõhkkonna surve.

Hommikul jõuab saartele lörtsi- ja vihmasadu ja laieneb päevaks üle Mandri-Eesti, vaid lõunaservas on sajuhooge hõredamalt. Tuul puhub öösel lõunakaarest ja puhanguid on kuni 14 m/s, õhtupoolikul pöördub kagusse ja tugevneb saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +2..+5°C.

Teisipäeval sajab madalrõhkkonna servas vahetevahel vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Lõuna- ja kagutuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, päeval +3..+5°C.

Kolmapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste vihma- ja lörtsihoogudega. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +2..+5°C.

Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala serv, Venemaad katab aga võimas kõrgrõhuala ning Eesti jääb ikka kahe rõhuala piirimaile. Sajab kohati vihma, sekka ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+5°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles