Slaalomi­sõitudes tuli kuldseid medaleid ka Valgamaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuutsemäel sõideti laupäeval Alexela noorte alpisarja teine etapp super- ja suurslaalomis. Kolm kuldset medalit võitsid ka Väikese Munamäe mäesuusaklubi noorsõitjad.

Esimesena selgusid parimad superslaalomis. Tüdrukute U10 vanuseklassis võttis võidu MSK Väike Munamägi sõitja Emma Tammemägi ning kaksikvõidu kindlustas klubile Brenda Järv. Häid sõite näitasid veel Säde Toom, Inger Kullerkann, Teele Uudeberg ja Marion Must, lõpetades võistluse kohtadel 5.–8. Kahjuks ei saanud siin tulemust kirja Ronja Vindi ning Loore All.

U12 klassis läks võit meie lõunanaabritele Lätti, kui võistluse võitis Beatrise Jekševica. Viiendale kohale sõitis end MSK Väike Munamägi esindaja Brianna Mõttus. Klubikaaslastest jäid tema selja taha Kadi Vindi ja Eliisa Lemmats ning Gerda Järv sõitis välja üheksanda koha. U14 klassis võttis võidu taas kord Lätimaa esindaja – Katrina Dzelme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles