Kuutsekast tuhisesid basseini teiste seas viikingid ja rokkarid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi rokimeeste lava jõudis basseini asemel publikualasse, ei jäänud nende vaev ega ponnistus tasumata. Uhke lend basseini sai tasustatud kopterilennuga Tallinna kohal.
Kuigi rokimeeste lava jõudis basseini asemel publikualasse, ei jäänud nende vaev ega ponnistus tasumata. Uhke lend basseini sai tasustatud kopterilennuga Tallinna kohal. Foto: Rein Säinas

Kuutsemäel aset leidnud Eesti esimesel talvisel lennumasinate vettehüppevõistlusel sai näha vägagi omapäraseid lennumasinaid ning kostüüme.

Au esimesena mäest alla lasta said FC Valga Kuradid oma punase draakoniga. Võistkonna moodustasid Peeter Talvik, Egert Ertel ning piloodirollis olnud Siim Kukk. Veel enne starti panid mehed küll strateegia paika, kuid nõlvast laskudes otsustas nende lennumasin ikkagi omapäi tegutseda ning tuiskas enne hüpet publiku suunas.

Õnneks päris rahvahulka lennumasin ei jõudnud, kahjuks ka mitte vette. See aga ei heidutanud kolme kuradit sugugi ning peagi olid kõik meeskonnaliikmed jahedas vees. «Mõnus oli. Masin sai pappkastidest, plastikust ning teibist kokku klopsitud. Natuke juhitamatu oli ja oleks tahtnud küll koos masinaga vette jõuda, aga seekord läks niimoodi,» võttis meeste nimel etteaste kokku Siim Kukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles