Kurikuulsuste särav start avaldas pealinnas muljet

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirmade laadalt pealinnas tõid Kiur Kimmel (vasakul) ja Danvar Lendre Valka särava stardi preemia. Külastajate seas tekitasid palju huvi nende kostüümid ja müügiboksi kujundus.
Õpilasfirmade laadalt pealinnas tõid Kiur Kimmel (vasakul) ja Danvar Lendre Valka särava stardi preemia. Külastajate seas tekitasid palju huvi nende kostüümid ja müügiboksi kujundus. Foto: Ülla Tamm

Eesti õpilasfirmade laadalt pealinnas tulid Valga minifirma Illuminati noored tagasi särava stardi preemiaga. Auhinna toonud lauamäng sai aga viimseni maha müüdud.

Rahvusvaheline õpilasfirmade laat leidis nädalavahetusel korraga aset nii kaubanduskeskuses Kristiine kui Rocca al Mare keskuses. Valga põhikooli minifirmat Illuminati esindasid Kristiine keskuses koos juhendaja Maria Sikuga Danvar Lendre ja Kiur Kimmel, kes oma lauamängu Kurikuulsused eest koos kujundaja Anna-Paulina Huttuneniga preemia said.

«Särava stardi preemia oli minifirmade seas ainuke kategooria. See oli hea väljapaneku, müügistrateegia ja tubliduse eest,» täpsustas Lendre. Autasudeks olid noortele välja pandud tänukirjad ja termotopsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles