Tõrva kandi turismirahvas pidas nõu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org
Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval, 16. veebruaril korraldas Valgamaa arenguagentuur Tõrvas piirkonna turismiettevõtjate ümarlaua «Pilt selgeks».

Eesmärk oli tõsta ettevõtjate aktiivsust, soodustada omavahelist suhtlust ning selgitada välja oluline Mulgi piirkonna arendamisel ning atraktiivsuse tõstmisel.

Ümarlaua ühe korraldaja Chaty Uibopuu sõnul oli kohale tulnud 32 huvilist, kelle seas olid nii Tõrva linnapea kui Mulgi piirkonna valdade vallavanemaid, MTÜde eestvedajaid ja turismivaldkonna ettevõtjaid.

Ümarlaua peamine arutlusteema oli Tõrva kui suvituslinn – unistused, plaanid, tegevused – ning Mulgimaa kui bränd. Aktiivsest arutelust selgus, et osalejad peavad piirkonna atraktiivsuse tõstmisel oluliseks Mulgi külastuskeskuse ning Tõrva keskväljaku uuendamist, samuti peetakse vajalikuks piirkonnas ujula avamist.

«Teise maailmasõja künnisel teati Tõrvat kui hubast suvituslinna. Varem või hiljem kehtestab see linnake end taas suvituskohana. Ja kuigi täna linn veel magab, ei ole see enam surmauni. Tõrva puhkab. Puhkab, et peatselt ärgata uueks võidukäiguks ning hakata oma suvituslinna ressurssi taas täie õigusega kasutama,» võttis kohtumise kokku Valgamaa arenguagentuuri juhataja Rein Org

Järgmist samalaadset kohtumist plaanitakse korraldada paari kuu pärast.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles