GALERII: Konkursi võit läks Tõrva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaaliste luuletuste lugemise konkurss Valgas. Võitja Gregor-Villem Older Tõrva gümnaasiumist.
Isamaaliste luuletuste lugemise konkurss Valgas. Võitja Gregor-Villem Older Tõrva gümnaasiumist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna viidi Valga keskraamatukogus läbi Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud maakondlik isamaaliste luuletuste lugemise konkurss. Osales 14 viienda kuni kaheksanda klassi õpilast üle maakonna.

Tervitussõnad kohaletulnutele ütles Valga keskraamatukogu lastekirjanduse osakonna juhataja Ulvi Lind, kes soovis kõigile etlejatele okast kurku.

Võistlejad esitasid eesti luuletajate loomingust kaks luuletust, millest üks oli isamaaline ja teine loodusteemaline. Žürii, kuhu kuulusid Valga keskraamatukogu konsultant Silver Lelle, Valga kaugõppegümnaasiumi direktor, emakeeleõpetaja Helle Ritso ja Valga maavalitsuse peaspetsialist noorsootöö alal Merike Soomets hindasid etlejate luulelugemise ilmekust, esitust ja näitlejameisterlikkust.

Copy
Tagasi üles