Otepää võõrustab teisi Eesti linnu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa talimängud 2014 Otepääl
Valgamaa talimängud 2014 Otepääl Foto: Harald Laidre

Otepää vallas saavad 27.–28. veebruaril teoks 32. Eesti linnade talimängud. Võistleb ligi 400 sportlast 14 Eestimaa linnast. Talimängudel võivad osaleda ka vallasisesed linnad.

Spordialadest on kavas murdmaasuusatamine (individuaalne ja teatevõistlus), mäesuusatamine, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ja  juhtide võistlus.

«Otepääl on aktiivne liikumine ja sport igati au sees ning talispordivõimalused Eesti parimad,» sõnas Otepää vallavanem Kalev Laul. «Võõrustame parimal moel 32. Eestimaa linnade talimängudest osavõtjaid ja soovime häid sportlikke saavutusi.»

3.–5. märtsil 2017 toimuvad Valgas, Otepääl ja erinevates Valgamaa spordibaasides 13. Eestimaa talimängud, kuhu ootame maakondadest, valdadest ja linnadest osalema üle 3000 sportlase.

«Käesoleva aasta linnade talimängud on heaks peaproov Eestimaa talimängude korraldamisel. Eestimaa Spordiliit Jõud tänab Otepää valda ja spordirahvast meeldiva koostöö ja talimängude hea läbiviimise eest,»  lausus spordiliidu Jõud peasekretär Tarmo Volt.

32. Eesti linnade talimängud korraldab Eestimaa Spordiliit Jõud koostöös Otepää vallavalitsuse ja Valgamaa spordiliiduga. Mänge toetavad kultuuriministeerium, maaeluministeerium, Eesti Kultuurkapital, hasartmängumaksu nõukogu, Tallink, Maaleht, Kuutsemäe puhkekeskus, ööklubi Comeback, Oti Pubi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles