Medalitele ja karikale käib armutu võitlus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa 2016. aasta meeskondlike mälumängumeistrivõitluste teine voor. Esiplaanil Puka võistkond
Valgamaa 2016. aasta meeskondlike mälumängumeistrivõitluste teine voor. Esiplaanil Puka võistkond Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Valgamaa võistkondlike mälumängumeistrivõistluste lviimase vooru eel on selge vaid see, et selge pole midagi. Teises voorus tuli pead murda ka üsna intiimsetel teemadel.

Esimese vooru võitnud Otepää esindus tuli Nõuni maakultuurimajja suisa võitlustahtest särisevana. Mehed tunnistasid, et omalaadse dopinguna mõjus seejuures asjaolu, et nädal varem oldi Põlvamaa lahtise meistrivõistluste meistrivõistluste avavoorus alla jäädud igipõlisele rivaalile -- Valga võistkonnale. „Täna on meie päev,“ oli tiimi liige Urmas Kuldmaa kindel.

Ja mees teadis, mis mees rääkis. Kui esimesed 18 küsimust vastatud olid, hoidsid otepäälased liidrikohta. Kolme punkti kaugusel oli Lõuna-Eesti üks kõige kõvemaid mälumänguvõistkondi – Kuke talu esindus – ja viie punkti kaugusel Puka võistkond.

Copy
Tagasi üles