Ka maainimene tahab kena välja näha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembrist on noortekeskuses avatud Tuuli Ilutuba, kus käib kliente vanuses kuni 80 aastat. Parasjagu oli Tuuli Teder ametis oma kliendi Valentina Toomiga, kes käib regulaarselt korra kuus seal oma jalgu hooldamas.
Septembrist on noortekeskuses avatud Tuuli Ilutuba, kus käib kliente vanuses kuni 80 aastat. Parasjagu oli Tuuli Teder ametis oma kliendi Valentina Toomiga, kes käib regulaarselt korra kuus seal oma jalgu hooldamas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmise aasta septembrist tegutseb Keeni noortekeskuse hoone ühes ruumis Tuuli Ilutuba, kus nii kohalikud kui kaugemalt tulijad saavad end kaunimaks teha.

See, et külas on avatud ilutuba, polegi nii igapäevane. Paarkümmend aastat Sangaste vallas elanud Tuuli Teder on ametit õppinud Tartu kutsehariduskeskuses ning läbinud lisaks mitu koolitust. Iluteenuseid on ta hobi korras tuttavatele teinud ka varem, kuid eelmisel sügisel otsustas oma tegemistele anda ametliku käigu ning asutas Tuuli Ilutoa.

Ilutoas saab teha pediküüri, maniküüri, näohooldust, depilatsiooni, värvida silmi ja korrigeerida ning värvida kulme, teha parafiinihooldust kätele-jalgadele. «Vale on arvata, et maainimesed iluteenustest ei hooli – kliente jagub. Töötan ettetellimuste alusel ning püüan olla paindlik. Tulen kliendi soovil välja ka puhkepäeviti. Noorim klient on olnud kuueaastane tüdruk, kes lasi sõrmeküüsi lakkida, vanimad 80 aasta ümber,» rääkis Ilutoa perenaine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles