Haridusmess kutsus nutikalt valima

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitme tunni jooksul said noored küsida, katsuda ja uurida väljapanekuid. Nii mõnigi neist lahkus spordihallist, näpus hulk brošüüre.
Mitme tunni jooksul said noored küsida, katsuda ja uurida väljapanekuid. Nii mõnigi neist lahkus spordihallist, näpus hulk brošüüre. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järjekordsel haridusmessil Valga spordihallis said noored tutvuda õppimisvõimalustega nii Valga maakonnas kui kaugemal Eestis.

Haridusmessil «Vali nutikalt» olid esindatud nii gümnaasiumid, kutse- kui kõrgkoolid, nende seas Valga ja Otepää gümnaasium ning Tartumaalt Lähte ühisgümnaasium ja Tartu kunstikool. Valga maavalitsuse andmetel osales haridusmessil sellel aastal 594 õpilast.

Otepää neiud Aneth Traumann ja Alice Raidmets rääkisid, et nägid päeva jooksul nii mõndagi huvitavat. «Igasuguseid kokkamisi, mängud ja õpilasfirmad, mis sel aastal tehtud – need olid ka päris huvitavad,» sõnas Traumann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles