Naistepäevarõõmu toovad kõige enam tulbid ja roosid

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval nime Gameelia Lilled kandva poe uksed avanud Anneli Jaakson (paremal) peab poodi koos tütre Kätliniga. Naine tunnistas, et kuna kuuldused uuest kohast pole inimeste seas veel väga levinud, on äri esialgu vaikne olnud.
Laupäeval nime Gameelia Lilled kandva poe uksed avanud Anneli Jaakson (paremal) peab poodi koos tütre Kätliniga. Naine tunnistas, et kuna kuuldused uuest kohast pole inimeste seas veel väga levinud, on äri esialgu vaikne olnud. Foto: Taavi Niittee

Naistepäev on käes ja nagu arvatagi, tühjenevad lillepoed õrnemat sugu au sees pidavate meeste käe läbi meeletu kiirusega. Sobivamat aega lillepoe avamiseks oleks seega raske soovida.

Laupäeval Valga turuhoones uksed avanud kaupluse Gameelia Lilled omanik Anneli Jaakson, kes poodi koos tütre Kätliniga peab, tunnistas, et selle tegemise mõte oli tal juba pikemat aega kavas. «Pidasin varem Maximas lillepoodi, kuid mingil hetkel lõpetati minuga leping. Sellest ajast olen otsinud üüripinda.»

Sobiva pinna leidnud, oli naisel valik: kas oodata kolm nädalat, kuni samas hoones avatakse liha- ja kalaosakond või saada osa lillemüüjatele arusaadavalt tulusast naisepäevast. «Otsustasin naistepäevaks avada,» naeris Jaakson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles