Vandaalid on endiselt jooksus

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamera video 22. jaanuaril Valga muuseumi juures toimunust
Turvakaamera video 22. jaanuaril Valga muuseumi juures toimunust Foto: Politsei

Valga muuseumi taga prügikastide kallal laamendanud ja seejärel valvekaamera pihta pannud noormehed on veel tänaseni jooksus. Politsei ootab aga jätkuvalt vihjeid, mis aitaksid vandaalitsejad tabada.

22. jaanuari hilisõhtul kella 23.25 paiku sattusid Valgas valvekaamera vaatevälja kaks noormeest, kelle vandaalitsemine Valga muuseumi prügikastide kallal päädis valvekaamera seina küljest maha murdmise ja varastamisega. Juhtunu uurimiseks ja isikute tuvastamiseks alustas politsei toona menetlust vandaalitsemist käsitleva paragrahvi alusel.

Paraku ei ole veel tänaseni politsei suutnud noormehi tabada. «Praeguse seisuga on antud juhtumi uurimine veel pooleli ja noormehi veel tabatud ei ole. Seega on jätkuvalt oodatud kõik vihjed, mis aitaks noormehi tuvastada,» sõnas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles