Parimad lauljad jõuavad teleekraanile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga laululapse konkursil astub laupäeval võistlustulle ka noor solist Andrea Mark, kelle juhendaja on Jaana Oberst. Eelmisel aastal pälvis neiu maakondlikul lauluvõistlusel vanusegrupis 16–18 aastat esikoha. Sel aastal tuleb lauluvõimu katsuma minna 19-26aastaste rühmas.
Valga laululapse konkursil astub laupäeval võistlustulle ka noor solist Andrea Mark, kelle juhendaja on Jaana Oberst. Eelmisel aastal pälvis neiu maakondlikul lauluvõistlusel vanusegrupis 16–18 aastat esikoha. Sel aastal tuleb lauluvõimu katsuma minna 19-26aastaste rühmas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taas alustab tuuritamist Valgamaa laste lauluvõistlus. Tublimad solistid pääsevad ka teleekraanile.

Stardipaugu annavad Valga noored, kes astuvad võistlusel «Valga Laululaps 2016» žürii ja rahva ette juba laupäeval Valga kultuurikeskuses.

Keskuse kultuuri- ja haridustööjuhi Kaja Sisaski sõnul laulab kokku 55 lauljat võistu kuues rühmas: 3–7, 8–10, 11–13, 14–15-, 16–18- ja 19–26aastased. Vanust arvestatakse seisuga 31. detsember 2016.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles