Tiitlivõitja suutis finaalini oma puuri puhtana hoida

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikoha võitnud Valga FC Warriori 1. võistkond
Esikoha võitnud Valga FC Warriori 1. võistkond Foto: Rein Leppik

Maakonna meistrivõistlustel saalijalgpallis tegi muljetavaldava esituse Valga esindus, kes finaalini oma värava puhtana suutis hoida. Lõppmäng pakkus see-eest pinget omajagu.

Osales seitse võistkonda – neist neli maakonnakeskusest –, kes jagunesid kahte alagruppi. Osalt Valga FC Warriori esindusvõistkonna baasil komplekteeritud Valga 1. meeskond läbis alagrupiturniiri puhaste paberitega, alistades Tõrva 2 : 0 ja Valga teise meeskonna 1 : 0. Poolfinaalis aga võideti Palupera valda 3 : 0.

Teise meeskonnana finaali jõudnud Otepää meeskonna tee nii libedalt ei kulgenud. Valga linna 3. võistkonda võideti 3 : 0 ja linna 4. esindust 4 : 0, aga Palupera vallale jäädi alla 0 : 1. Poolfinaalis Valga 2. meeskonnaga kummalgi aga mängus väravatearvet avada ei õnnestunud ja nii tuli hakata penalteid lööma. Veidi paremini tegid seda Otepää pallurid ja nii märgiti lõpuks tabloole 3 : 2.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles