Alar Nääme: Olukord Keskerakonna ümber on keeruline

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Nääme
Alar Nääme Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees, Valga aselinnapea Alar Nääme ütles Edgar Savisaare ümber lahvatanud rahastamisskandaali kommenteerides Valgamaalasele, et enne kui sel teemal resoluutsete seisukohavõttudega esineda, tasuks oodata ära reaalsemad süüdistavad materjalid.

Tema sõnul on olukord erakonna ümber igal juhul keeruline ja seda on raske Valgast jälgida. «Tean täpselt sama palju, kui kõik teisedki, kes ajalehti jälgivad,» lausus ta.

Nääme ütles ka, et tema arvates on tegemist ikkagi valimisvõitlusega, sest Keskerakond on Eestis üks suuremaid poliitilisi jõude.

Riigikogulane Heimar Lenk ja Valgamaa Pensionäride Ühenduse esimees ütles Postimehele, et midagi head kapo raport erakonnale muidugi ei tähenda.

«Savisaarel tuleb selle selgitamisega tükk tööd, erakonna hiilgust see ei suurenda, kuid oleneb linnapea käitumisest,» sõnas Lenk.

Lengi sõnul pole praegu aga vajadust rääkida linnapea tagasiastumisest, sest olukorda peaks seedima ja küsimus on pigem erakonna kui sellise tegutsemises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles