Otepääl laulsid võistu kõige pisemad laululapsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää Pähklikese lasteaia saali kogunesid neljapäeval lisaks lauluhimulistele mudilastele ka nende emmed-issid, kes tulid lastele kaasa elama ja pöialt hoidma. Võistlustulle asus 39 väikest solisti.

Päeva peategelased olid Otepää valla kõige pisemad laululapsed. Päev algas ühislaulu ja võimlemisega. Seejärel astusid rahva ette lauluansamblid ning siis jõudiski järg solistideni. «Ettevalmistusperiood on kestnud mitu kuud. Sõnu tuli õppida koduski, laule lihvisime lasteaias. Tore koostöö oli lastevanematega. Nii nagu on eriilmelised lapsed, on erinevad ka täna esitamisele tulevad laulud,» sõnas mudilastele laulud selgeks õpetanud Meeli Rammul.

Otepää valla kultuurijuht Sirje Ginter tervitas kõiki kohaletulnuid ning soovis kõigile toredat laulupäeva. «Eelmisel aastal selgus, et Otepääl on nii palju laulmist armastavaid lapsi, et nende ärakuulamiseks kulus kohe mitu puhkepäeva. Koos korraldajate ja lauluõpetajatega otustasime sel aastal Otepää laste lauluvõistluse läbi viia kahel järjestikusel tööpäeval. Täna ongi kätte jõudnud pisemate laulupäev,» sõnas Ginter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles