Ühel lumisel päeval sai võetud suund Otepää vallas Mägestiku külas asuvasse rehielamu ja sepikojaga Ketta põlistallu, kus Mart Salumaa sepatarkust jagab ja perenaine Leena näitab, kuidas reheahjus leiba küpsetatakse. Sel korral oli eesmärk siiski sepikoda külastada.
Tellijale
Põgus koolitus võib teha võhikust fanaatilise sepatöö austaja
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Mart Salumaa, kes sepatööhuvilistele ametitarkust jagab, leiab, et sageli need, kes oskavad teha, ei oska õpetada. «See vastuolu tähendab, et kui oskajad mehed ära kaovad, ei ole ka enam, mida õpetada.»