Puka üheksandikud on edasiõppimise pärast mures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka keskkooli 9. klassi õpilased koos klassijuhataja Ester Muniga jagasid Valgamaalasega oma mõtteid seoses kooli 10. klassi sulgemisega tulevasest õppeaastast.
Puka keskkooli 9. klassi õpilased koos klassijuhataja Ester Muniga jagasid Valgamaalasega oma mõtteid seoses kooli 10. klassi sulgemisega tulevasest õppeaastast. Foto: Cärol Tutk

Puka vallavolikogu otsus mitte avada sügisest 10. klassi Puka keskkoolis tuli 9. klassi õpilastele suure üllatuse ning šokina.

Vaidlused gümnaasiumiosa jätkamise asjus on kestnud juba mõne kuu, kuid lõplik otsus tehti hiljutisel volikogu koosolekul. Eelnõu poolt hääletas kuus liiget ning vastu oli neli.

Koolis läbi viidud küsitlusest selgus, et 13 õpilasest lausa üheksa eelistanuks jätkata kooliteed Puka koolis. «See oleks olnud viimaste aastate üks suurimaid lende,» sõnas klassijuhataja Ester Muni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles