Juubelimälumäng lõppes müstilise tulemusega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl saab rada alguse gümnaasiumi juurest.
Otepääl saab rada alguse gümnaasiumi juurest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

See, et Eesti paarismängu karikasarja etapp just 19. märtsil Otepääl teoks sai, polnud sugugi juhus. Mida aga arvata punktisummast, mille osalejad kamba peale kogusid, jääb igaühe enda otsustada -- igatahes jääb mulje, et osalejatega koos viibisid gümnaasiumis müstilised jõud.

Ei ole just tavaline, et Valgamaal korraga pea kõiki Eesti tippmälumängureid näha saab. Laupäeval see nii aga juhtus – ja oli ka põhjust. Lisaks sellele, et teoks sai mälumänguliidu korraldatava paarismängu karikasarja 8. etapp, oli tegu osaga Otepää 900. aasta juubelile pühendatud üritustesarjast. Samuti oli jõuproov pühendatud kunagisele Otepää mälumänguentusiastile Aarne Steinbachile, kes reedel 65aastaseks saanud oleks.

Need kaalukad põhjused tõid Otepää haridustemplisse 20 võistkonda, kellest 18 olid tõepoolest paarid, nagu ette nähtud. Illar Tõnisson aga võistles üksi, kolm kohalikku mälumängusõpra – Heivi Truu, Mairold Kõrvel ja Urmas Kuldmaa – aga moodustasid Otepää trio, kes eraldi arvestuses võistles.

Copy
Tagasi üles