Juubeliaasta toob restorani eksootilised road

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP restorani juhataja Margus Mäll
GMP restorani juhataja Margus Mäll Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

GMP Clubhotel & Pühajärve restoran alustab märtsis Otepää 900 ürituste osana rahvusköökide aastat. Terve aasta vältel on kõigil huvilistel võimalik maitsta eksootilisi roogasid.

Restorani juhataja Margus Mäll ütles, et Otepää esmamainimise väärika aastapäeva tähistamiseks otsustati peakokk Koit Uustalu eestvedamisel tutvustada erinevate kultuuride rahvuskööke.

«Iga kevad- ja sügiskuul on kõigil võimalus oma maitsemeeli rõõmustada ühe kindla riigi või regiooni roogadega: märtsis kostitame teid särtsaka hispaaniapärase õhtusöögiga, aprillis saladuslike idamaade maitsetega, mais rikkaliku USA peolauaga, septembris Itaalia vahemereliste hõrgutistega, oktoobris klassikalise slaavi köögiga ning november on mõeldud kõigile India roogade gurmaanidele,» selgitas Mäll.

Esimene rahvusköökide üritus GMP Clubhotel’is toimub 26. märtsil, mil peakokk Uustalu tutvustab Hispaania kööki ja vestab juurde lustakaid lugusid Hispaania köögi pärimusest ja traditsioonidest.

Maalilise Pühajärve kaldal asuvat restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti paremaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles