Konkursil paistsid silma Helen Kirsi laululapsed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janely Käärik jäi žüriile silma kui siiras ja tundeline lauluesitaja, kes pälvis samuti edasipääsu maakondlikule võistlusele. Riine Pajusaare laulu «Kui jaamast lahkub rong» esitanud neiu sai kiita hea lauluvaliku pärast. Tema juhendaja on Helen Kirsi.
Janely Käärik jäi žüriile silma kui siiras ja tundeline lauluesitaja, kes pälvis samuti edasipääsu maakondlikule võistlusele. Riine Pajusaare laulu «Kui jaamast lahkub rong» esitanud neiu sai kiita hea lauluvaliku pärast. Tema juhendaja on Helen Kirsi. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Kui neljapäeval selgusid Otepää Pähklikese lasteaias valla parimad solistid mudilaste hulgas, siis reedel võistlesid Otepää gümnaasiumis vanemad lauluharrastajad.

Võistlusel «Otepää laululaps 2016» astus üles 24 noort solisti, kelle hulgas kuus poissi. Kõige arvukamalt oli võistlejaid 8–10aastaste grupis, kus võistu laulis 13 last.

Esimesena astus toredalt kujundatud lavale Kertu Juhkam, kes esitas laulu «Mis on juhtunud?». Julge ja artistliku esinemise ning kauni ja võimsa häälega võlusid publikut Karl Silmere, Joonas-Hendrik Mägi ja Karl Gustav Krüünvald, kes teenisid tänutäheks publiku suure aplausi. Hästi jäi meelde ka Liisabet Urm, kes eristus huvitava tämbri ja kauni esitusega. Neiu laulis enda loodud laulu «Vana maja».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles