Raamatukogu julgustab sahtliluulega lagedale tulema

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žürii esimees on luuletaja Jaan Malin.
Žürii esimees on luuletaja Jaan Malin. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Valga keskraamatukogu korraldab aprillis Luuleprõmmu. Oodatud on nii sellised noored, kes oma loomingut juba esitanud ja avaldanud kui need, kes seni sahtlisse kirjutanud.

Tegemist on maakondliku luuletuste võistulugemisega Tiina Loomemajas 22. aprillil, kus autorid ise esitavad oma loomingut. Oodatud on osalejad kahes vanusegrupis: 14–16 ja 17–19 aastat. Žürii esimees on luuletaja Jaan Malin ja parim prõmmutaja saab pehme auhinna.

Raamatukogu direktori Endla Schasmini sõnul ei olegi see nii väga võistulugemine, kui just võimalus nii-öelda omade keskel oma loominguga välja tulla. Kuna luuletamine on selles vanuses noortele sageli tundlik teema, on korraldajad Schasmini sõnul veidi ärevuses, kas ikka osalejaid tuleb. Siiski julgustab Schasmin noori luuletajaid avalikkuse ette tulema ja ka teiste loodud sõnailust osa saama.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles