Noorte suhtlus käis nii eesti kui vene keeles

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tutvumisele aitasid kaasa lustlikud mängud.
Tutvumisele aitasid kaasa lustlikud mängud. Foto: Pilvi Pindma

Priimetsa kool võõrustas kolm päeva Anna Haava nimelise Pala kooli õpilasi. Ühistöö sai alguse veebruaris, mil valgalased Jõgevamaal külas käisid.

Ettevõtmise eestvedaja, Valga Priimetsa kooli õpetaja Pilvi Pindma sõnul otsisid nad omale sõpruskooli ja Pala kool jäi silma toreda õpilaskodu, kauni looduse ning suusa-, ratta- ja matkaradadega. «Tegime ettepaneku koostööks. Seejärel kohtusid juhtkonnad, mille käigus pandi paika ka plaanid,» rääkis Pindma ühistöö algusest.

Eelmise nädala teisipäevast neljapäevani võõrustasid valgalased Pala kooli õpilasi. Lisaks koolitundidest osavõtule korraldati neile eesti-vene-ukraina õhtu, külastati Valgamaa kutseõppekeskust ja Lätimaa ajaloolisi paiku, peeti maha pallilahing ning uudistati Valga militaarteemaparki. Noored osalesid ka Känguru matemaatikamängus. «Eriti meeldis õppuritele käik Sooru kaevikutesse. See oli tõeline elamus,» sõnas Pindma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles