Hoolivus ei ole veel kusagile kadunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Volkswagen. Foto on illustratiivne.
Sõiduauto Volkswagen. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna saabus Valgamaalase postkasti kiri, kus üks Valgas autoga kimpu jäänud meesterahvas tänas talle meeldiva pühadekingituse teinud kahte Valga linna kodanikku.
 

"Täna leidsin taas üles ühed nendest inimestest, kes iseennast eriti ei reklaami, kuid tänu kellele meie maailm üldse üleval püsib. Jäin pühade aegu Valgas hätta oma Volkswageniga. Sel on probleemid, millele pole kestvat lahendust suutnud leida VW esindus, arvutidiagnostikad ega ka mitte teised pealinna  enesekindlamad mehaanikud, kellele olen loovutanud kopsakaid summasid," kirjutab Riho Alla.

Pärast edutuid katseid oma autot tülpinult käivitada tulid tenu juurde kaks hoolivat kodanikku.

"Nendega antud teemal juttu tehes läks initsiatiiv kuidagi sujuvalt nende kätte. Juba liikusid nende käed osavalt minu auto kapoti all. Sama kiiresti sai vahetatud ära mingi jubin, mille sain osta sealtsamast lähedalt 3,5 € eest. Auto käivitus esimesel katsel. Kui küsisin, et kas saan kuidagi nende suuremeelse ning asjatundliku abi eest tasuda, siis lõid nad käega. Aga nad andsid oma visiitkaardi, kust alles selgus minu jaos, et nad on automehaanikud. Minu auto oli otsustanud streikima hakata just nende töökoja ees, millel puudus silt või igasugune vihje, et seal võiks üldse töökoda olla. Aitäh meeldiva pühadekingituse eest!" kirjutas Alla.

Ta soovis lisada, et juhtum leidis aset Valgas Pärna pst 13 juures Urmas Koorti töökoja juures.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles