Valgamaa noortekeskused said rahalist tuge

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hellenurme noortekeskuse se noortejuhti Mari-Liis Vanaisakut ajendas rahatotlust esitama üllatus selle üle, kui kesised on laste teadmised muinasjuttudest. «Kahjuks loevad vanemad lastele üha harvemini unejutte, milles on aga tihtilugu peidus väike iva või õpetus.»
Hellenurme noortekeskuse se noortejuhti Mari-Liis Vanaisakut ajendas rahatotlust esitama üllatus selle üle, kui kesised on laste teadmised muinasjuttudest. «Kahjuks loevad vanemad lastele üha harvemini unejutte, milles on aga tihtilugu peidus väike iva või õpetus.» Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Hiljuti sõitis mööda Valgamaad ringi hindamiskomisjon, kes külastas rahataotluse esitanud noortekeskusi. Nüüdseks on selgunud, et toetust saavad kõik seitse taotlejat, kuigi mitte soovitud mahus.

Eesti noorsootöö keskuse peaeksperdi, Valgamaa projektide hindamise komisjoni liikme Einike Möldri sõnul oli külastatud keskuste üldmulje ootuspärane. «On paremini sisustatud keskusi, kuid ka neid, kus keskkonda võiks veel panustada. Kindlasti aga ei ole ruumid need, mis töö ära teevad. Sisulist tööd teevad ikka noorsootöötajad ja neid Valgamaal leidub,» sõnas Mölder ringreisist rääkides.  

Valgamaa noortekeskustele otsustas Eesti noorsootöö keskus eraldada 11 030 eurot ning rahasüsti said kõik seitse taotlejat. «Kõiki polnud küll võimalik toetada täies mahus, kuid kõigil on võimalus plaanitud tegevused ellu viia. Märksõnad olid üheskoos tegutsemine ja noorte kaasatus,» selgitas Mölder.

Copy
Tagasi üles