Puka volikogus taas umbusaldus õhus

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu esimehe Aleksander Sven Esse juhtimisstiili üle avaldas umbusaldusavaldusega rahulolematust viis opositsiooni leeris olevat volikogu liiget: Anu Uint (vasakult), Kalle Põldmägi, Heikki Kadaja, Agris Possul ja Helgi Pung.
Volikogu esimehe Aleksander Sven Esse juhtimisstiili üle avaldas umbusaldusavaldusega rahulolematust viis opositsiooni leeris olevat volikogu liiget: Anu Uint (vasakult), Kalle Põldmägi, Heikki Kadaja, Agris Possul ja Helgi Pung. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka vallavolikogu esmaspäevasel istungil andis viis volikogu liiget enne päevakorra kinnitamist üle umbusaldusavalduse volikogu esimehele Aleksander Sven Essele.

Umbusaldusavalduse, millele olid alla kirjutanud Heikki Kadaja, Kalle Põldmägi, Anu Uint, Agris Possul ja Helgi Pung, luges ette Kadaja.

Endine volikogu esimees Kalle Põldmägi kinnitas teisipäeval, et avaldusel on mitu põhjust, kuid põhiline on, et hoitakse informatsiooni kinni.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles