Kuusehekis toimetanud kassi tabas nool

Liisi Ploom
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukass poleks ilmselt elu sees osanud aimata, et naabrimehe lendu lastud nool leiab tee tema kehasse. Õnneks on loom nüüd taastumas ja saab taas rahulikult kuuseheki varjus tegutseda.
Kodukass poleks ilmselt elu sees osanud aimata, et naabrimehe lendu lastud nool leiab tee tema kehasse. Õnneks on loom nüüd taastumas ja saab taas rahulikult kuuseheki varjus tegutseda. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees / Scanpix

Pühapäev oleks ühele kuusehekis askeldanud hiirekuningale võinud lõppeda väga kurvalt, sest teda tabas naabrimehe lendu lastud nool. Tänu arstiabile on loom siiski paranemas.

Teisipäeval ilmus Valga loomakliiniku sotsiaalmeediaseinale foto õnnetust kassist, kelle kehasse oli tunginud nool. «Esialgsetel andmetel on selle juhtumi puhul tegu õnnetusega, kuid praegu on kõik täpsemad asjaolud väljaselgitamisel,» kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

«Kassi peremehe naaber on võistlusvibulaskmist harrastav mees, kes pühapäeva õhtul võistlustelt naasnuna otsustas laskmist harjutada. Väidetavalt läks harjutamise käigus üks nool märklauast mööda kuuseheki sisse ning õnnetul kombel tabas see kuusehekis toimetanud kassi. Kass viidi veterinaari juurde,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles