Tõrva neiu pürgib Eesti parimaks tantsijaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi 7. klassis õppivale Grete-Lisette Gulbisele on tantsimine ja võimlemine ühtaegu tõsine ja meeldiv hobi. Juba homme astub ta Jõhvi kontserdisaalis saates «Tantsuhullus» võistlustulle 13 noore tantsijaga üle Eesti, kus parim noor tantsija selgub rahvahääletuse tulemusena.
Tõrva gümnaasiumi 7. klassis õppivale Grete-Lisette Gulbisele on tantsimine ja võimlemine ühtaegu tõsine ja meeldiv hobi. Juba homme astub ta Jõhvi kontserdisaalis saates «Tantsuhullus» võistlustulle 13 noore tantsijaga üle Eesti, kus parim noor tantsija selgub rahvahääletuse tulemusena. Foto: Erakogu

Helme neiu Grete-Lisette Gulbis läheb pühapäeval jahtima Eesti parima tantsija tiitlit. Võistlust saab jälgida ka teleri vahendusel.

13aastane Tõrva gümnaasiumi 7. klassis õppiv Gulbis on ainus Valgamaa neiu, kes rahva ja koreograafide ühise otsuse alusel osutus oma improviseeritud soolotantsu põhjal valituks Koolitantsu festivalilt saate «Tantsuhullus». finaali. Homme Jõhvi kontserdimajas aset leidvast tantsuhullusest teeb otseülekande TV6 .

«Etteantud muusika järgi pidid tantsijad esitama oma tantsuimproviseeringu. Eelmisel aastal jõudis Grete-Lisette poolfinaali, sel aastal jäi aga oma tantsuga silma ja tagas edasipääsu finaali,» rääkis neiu ema Kai Rikka.

Copy
Tagasi üles