Romuring stardib taas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Romuring on populaarne võistlus, kuhu tullakse üle Eesti. Tänavu läks registreerimine lukku juba esimese nelja minuti jooksul. Ootejärjekorras, juhuks kui mõni loobub võistlemast, on veel umbes 15 masinat.
Valga Romuring on populaarne võistlus, kuhu tullakse üle Eesti. Tänavu läks registreerimine lukku juba esimese nelja minuti jooksul. Ootejärjekorras, juhuks kui mõni loobub võistlemast, on veel umbes 15 masinat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Saviaugu tänaval läheb kahe nädala pärast, 16. aprillil taas suureks plekimõlkimiseks, kui leiab aset Valga Romuring.

Kui romuralli eesmärk on teiste autode rammimine suhteliselt väikesel alal, siis Valga Romuring on võidusõit. Võidab etteantud aja jooksul kõige rohkem ringe läbinud sõitja. Samas on lubatud igasugune puksimine ja kontakt teiste autodega. Rammida ei tohi ainult juhi ust.  

Romuring leiab Valgas aset juba kuuendat korda. Korraldusmeeskonna sõnul tuleb seegi kord rajale 60 masinat ning paljude autode roolist võib leida kohaliku võistleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles