Inimesed asuvad taas sõnu otsima

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu musitseeris matka viimasel etapil matkalistele kohalik andekas nooremees Hardo Adamson.
Mullu musitseeris matka viimasel etapil matkalistele kohalik andekas nooremees Hardo Adamson. Foto: Andrus Abel

Tõrvas alustab taas kevadmatkade sari «Otsi sõnu». Linna spordimetoodiku Tiina Neumanni kinnituse saavad sellel osaleda üksikisikud, kollektiivid ja kooliklassid! Matkad on sel korral pühendatud linna juubeliaastale – Tõrval täitub sel suvel 90 aastat linnaõiguste saamisest.

Kokku toimub aprillis kaks ühismatka ja kolm matkaperioodi, mille jooksul on kõigil võimalik looduses liikuda vabalt valitud ajal.

Esimene matk saab alguse homme keskpäeval Tõrva gümnaasiumi pargis. Jagatakse matkakaarte ja sõnatabeleid – need on alla laetavad ka linna kodulehelt.

Ühismatkale järgneval kolmel matkaperioodil on Tõrva terviseradadel paiknevates kontrollpunktides küsimused Tõrva linna kohta. Vastused on variantidena pakutud – tuleb leida õige ja kirjutada tabelisse. Õigete vastuste korral saab kõigist punktidest leitud tähtedest kokku sõna!

Matkaperioodide ajal – iga periood kestab esmaspäevast pühapäevani – on kõigil võimalus vabalt valitud ajal läbida Tõrva terviseradadel kontrollpunkte. Viimasel matkal, 30. aprillil eraldi sõnade otsimist ei toimu – toimub Volbrimatk.

Matkasedel koos sõnadega tuleb panna hiljemalt 27. aprillil Tõrva spordiseltsi postkasti, mis asub Tõrva gümnaasiumi pargis teadetetahvlil või toimetada sedel kultuurimajja spordimetoodiku kätte – digitaalseid sõnasedelid saab edastada ka tema e-postile.

30. aprillil aset leidva Volbrimatka lõppedes tunnustatakse tublimaid sõnade otsijaid.

Kevadmatka korraldab MTÜ Tõrva Spordiselts. Toetavad Kultuurkapitali Valgamaa Ekspertgrupp ja Tõrva linnavalitsus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles