Kevad tõi teedele massipiirangud

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vidrike tee oli halvas seisus juba veebruaris. Otepää vallavalitsuse kommunaalteenistuse juhataja Urmas Kuldmaa sõnul ei ole olukord sellel paremaks läinud ka aprilli alguseks.
Vidrike tee oli halvas seisus juba veebruaris. Otepää vallavalitsuse kommunaalteenistuse juhataja Urmas Kuldmaa sõnul ei ole olukord sellel paremaks läinud ka aprilli alguseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kevadise sula tõttu on mitmes Valgamaa piirkonnas kehtestatud teedele massipiirangud, et vähendada survet teekattele.

Maanteeameti veebirakenduse Tark Tee andmete põhjal on mitmel pool maakonnas määratud teedele kas kaheksa- või kümnetonnine massipiirang. Tegemist on maanteeameti määratud piirangutega. «Massipiirangud on tingitud tee ajutisest kandevõime kaotusest, mis põhjustatud kevadisest maapinna sulamisest,» selgitas maanteeameti Lõuna regiooni hooldevaldkonna juht Tiit Valt.

Taheva valla piirkonnas on mitmel teel piirang kümme tonni ja need piirangud ulatuvad üle Tõlliste valla piiride. Tõlliste vald ise pole piiranguid oma teedele kehtestanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles