Liiklusõnnetuse tõttu toimetati neli noort haiglasse

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva varahommikul toimus Otepääl liiklusõnnetus, kus sõiduauto Volkswagen Passat kaldus teelt välja ning sõitis vastu puud. Sündmuskohalt toimetati neli inimest haiglasse.

Laupäeva hommikul, kell 07.14 toimus liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Alaküla - Rüa tee 2,6. kilomeetril, kus seni tuvastamata juht sõiduautoga Volkswagen Passat sõitis vasakkurvis vasakule poole teelt välja vastu puud.

Kiirabi toimetas sündmuskohalt Tartu Ülikooli Kliinikumi kaks 22-aastast meest ning  21-aastase ja 22-aastase naise. Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak kinnitas pühapäeva hommikul, et hetkel on sõiduki roolis olnud isik tuvastamisel. "Kõigilt sõidukis viibinud isikutelt võeti võimaliku joobe tuvastamiseks vereproov," sõnas Gonjak. "Ka on tuvastamisel, kas kasutati turvavöösid."

Pressiesindaja sõnul oli sündmuskohal oli sõidutee kruusakattega ning märg. Avariiline sõiduk teisaldati õnnetuspaigalt.

Pühapäevane olukord vastaval teelõigul ei olnud kiita. Teelõigul ei saanud sõita rohkem kui 50 km/h ning kohati oli auto teel hoidmisega probleeme isegi kiirusel 30 km/h.

Esmaspäeva hommikul kinnitas Tartu Ülikooli kliinikumi avalike suhete juht Kristi Tael, et haiglasse toimetatud inimesed said esmaabi ja lubati seejärel koju.

Copy
Tagasi üles