Stuudio Joy tõi koju laureaaditiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsufestivali «Koolitants 2016» finaalis olid edukad Valgamaad esindanud Valga stuudio Joy trupid. Fotol on Richardi tantsutrupid, kes tõid 1.–4. klasside grupis koju laureaaditiiti ja olid 4.–7. klasside seas nominentide hulgas.
Tantsufestivali «Koolitants 2016» finaalis olid edukad Valgamaad esindanud Valga stuudio Joy trupid. Fotol on Richardi tantsutrupid, kes tõid 1.–4. klasside grupis koju laureaaditiiti ja olid 4.–7. klasside seas nominentide hulgas. Foto: Erakogu

Koolitantsu festival sai punkti Jõhvi kontserdimajas finaalkontsertidega, kus selgusid võitjad eri vanusegruppides seitsmes kategoorias. Valgamaa au kaitses Jõhvis stuudio Joy kolm truppi.

Lastetantsude kategoorias 1.–4 klasside rühmas läks sel nädalavahetusel võistlustulle 12 rühma, nende hulgas Valga Richardi tantsulapsed tantsuga «Unustatud mänguasjad», juhendaja oli Jelena Butkevitš. Laste kirglik ja pühendunud esinemine päädis laureaaditiitliga.

Vabatantsu kategoorias 4.–7. klasside seas astus kuue trupi hulgas lavale Valga Richard tantsuga «Nii tahaks elada», mis jõudis samuti kolme nominendi hulka. Laureaaditiitlit sel aastal koju ei toodud, kuid arvestades kõigi võistlejate kõrget taset, oli tubli saavutus ka nominentide hulka jõudmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles