Grete-Lisette Gulbis võistles end Eesti parimaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim tantsija on Tõrva gümnaasiumi 7. klassi neiu Grete-Lisette Gulbis. Klubis Hop tantsiv tüdruk valiti rahvahääletuse põhjal pühapäeval saate «Tantsuhullus» võitjaks. Neiu juhendaja on Kerli Vessin.
Eesti parim tantsija on Tõrva gümnaasiumi 7. klassi neiu Grete-Lisette Gulbis. Klubis Hop tantsiv tüdruk valiti rahvahääletuse põhjal pühapäeval saate «Tantsuhullus» võitjaks. Neiu juhendaja on Kerli Vessin. Foto: Erakogu

Jõhvi kontserdimajas läbi viidud Koolitantsu 2016 võistlussaate finaalis oli võidukas Tõrva klubi Hop tantsija, 13aastane Grete-Lisette Gulbis.

Eelmisel aastal jõudis Grete-Lisette Gulbis «Tantsuhulluses» poolfinaali, sel aastal aga suutis neiu oma professionaalse esitusega nii žüriile kui televaatajatele silma jääda ning pälvis pingelises finaalis esikoha.

«Pühapäeva õhtul, esimesel hetkel, kui võitja välja kuulutati, ei jõudnud mulle kohe kohalegi, et olen Eesti parim tantsija. Nüüdseks olen sellest toredast uudisest veidi toibunud ja emotsioonid kontrolli alla saanud, tunne on väga võimas. Mul on tõesti väga hea meel, et mul see tantsimine seekord nii hästi õnnestus,» sõnas päevakangelane Grete-Lisette eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles