Kõledas kortermajas leidis aset tapmine

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile andis kuritööst tunnistust vaid kinni pitseeritud uks.
Eile andis kuritööst tunnistust vaid kinni pitseeritud uks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval sai politsei teate, et Valgas E. Enno tänaval asuvast korterist leiti surnukeha, kel vigastused pea piirkonnas. Eile hommikuks politsei kedagi juhtunuga seoses veel üle kuulanud polnud.

Eile jättis maja, kus juhtum aset leidis, otsekui väljasurnud mulje. Kahekorruselise hoone uksed olid lahti nii tänava kui hoovi poolt, samuti koridoriaken. Valitses vaikus: ühestki korterist ei kostnud askeldamist, laste kilkeid. Isegi mitte raadio ega teleri hääli, kuigi maja fassaad satelliiditaldrikute rohkusega silma paistab. Samuti ei immitsenud kuskilt ahvatlevat toidulõhna. Ehk oli asi hermeetilisuses: enamik uksi tundus üpris uued olevat.

Korteri, kus 49aastase mehe elutee lõppes, uks ei jätnud seevastu kuigi viisakat muljet. Lisaks kooruvale värvile torkas see silma politsei pitseerimisjälgede poolest. Ilmselt oli elupaik pärast roima tühjaks jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles