Talgutele kirjapanek käib täie hooga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Teeme ära!» talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür näitab Emajõe ääres päästerõngast. Seesuguseid on veeohutustalgute pidajaile plaanis jagada 550.
«Teeme ära!» talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür näitab Emajõe ääres päästerõngast. Seesuguseid on veeohutustalgute pidajaile plaanis jagada 550. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kõikjal Eestis on käimas ettevalmistused mai esimesel laupäeval, 7. mail peetavaks «Teeme ära!» talgupäevaks. Merekultuuriaasta puhul on tänavu talgute fookuses veeohutus.

Juba mõnda aega on kõik eestimaalased saanud talguplaane pidada ja oma talguid kirja panna talguveebis aadressil teemeara.ee, et näidata välja oma hoolivust ning aidata viia edasi elu Eestimaal – nii oma kodukohas kui ka kaugemal.

Talgupäeva meeskond toob merekultuuriaastal koostöös päästeametiga ühe põhiteemana fookusesse veeohutuse, sest traagiliste veeõnnetuste ärahoidmiseks saame kõikjal üle Eesti veel palju ühiselt ära teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles