Kergejõustiklaste laeks jäi kolmas koht

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlused leidsid aset Tartu Ülikooli spordihoones.
Võistlused leidsid aset Tartu Ülikooli spordihoones. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli spordihoones laupäeval aset leidnud sarja «TV10 olümpiastarti» 45. hooaja kolmandalt etapilt naasid Valgamaa kergejõustiklased ühe medaliga.

Parima tulemuse eest hoolitses Valga põhikooli õpilane Dan Šemeljov, kes poiste noorema vanuseastme kaugushüppes tulemusega 4,74 meetrit kolmandas oli. Samuti hoolitses Dan Valgamaa sportlaste parima tulemuse eest ka PN-vanuseastme teivashüppes, kus ta 13. koha saavutas. Lisaks tegid võistluspäeva kaasa ka Otepää gümnaasiumi poisid Martti Sarv ja Uku Vähi ning Tõrva gümnaasiumi poisid Marius Vister ja Maiko Tamm.

Poiste vanemas astmes tegi kõige parema võistluse Daniel Libin Valga põhikoolist, saavutades kuulitõukes 18. koha. Põhikooli sportlastest käisid võistlemas veel Kaspar Kägu ja Marcus Kõivumägi. Otepää gümnaasiumist tegid võistluse kaasa Kert Roose ja Kaur Veere ning Tõrva gümnaasiumist Henri Põder ja Kaspar Altement.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles