Dokfest kuulutas välja videokonkursi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva dokfest 2014 avapäev
Tõrva dokfest 2014 avapäev Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva Dokfest kuulutas välja videokonkursi, kuhu oodatakse tõlgendusi Tõrva Dokfesti motole «Ühest vaatenurgast saab mitu». Konkursi tähtaeg on 10. mai.

Konkursitööd peavad olema dokumentaalsed või animeeritud lood Mulgimaast – selle inimestest, ajaloost, loodusest, objektidest või millest iganes. Video pikkus on 20 sekundit kuni 3 minutit.

Konkurssi parimad tööd valib välja žürii, kuhu kuuluvad Eesti dokumentalistid, Tõrva Dokfesti meeskonna liikmed ja Tõrva linna esindaja. Parimaid töid linastakse 10.–14. august Tõrva Dokfestil. Klippide autorid ja meeskonnad saavad endale ka priipääsme festivalile.

«Konkurss annab hea võimaluse kõikidele filmihuvilistele oma mõtted teoks teha. Jutustavad lood peavad olema seotud kohaliku kultuuri, inimeste ja ajalooga läbi kaamera või nutitelefoni. Osalema on oodatud üksik osalejaid kui ka meeskonnad.» kommenteeris festivali kunstiline juht Marianna Kaat.

Tõrva Dokfest on 10.–14. augustil Tõrva kinos Koit toimuv dokumentaalfilmifestival. Dokfesti korraldab MTÜ Rabarebased koostöös Tõrva linnavalitsuse, MTÜga Mondo ja Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiaga. 

Copy
Tagasi üles