Kontsern toetab ajakirjandusalast õpet

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

AS Eesti Meedia kutsub ellu fondi, et toetada sihtotstarbeliselt ajakirjandusalast õpet ja täiendõpet. Toetuse suurus on 50 000 eurot aastas.

Põhiidee on innustada üliõpilasi omandama ajakirjandusalast haridust Eestis ja välismaal, nii bakalaureuse kui ka magistriõppe tasemel ning toetada tegevajakirjanike täiendkoolitust.

«Eesti Meedia kui Baltikumi suurim meediakontsern peab oma missiooniks üldist ajakirjanikuhariduse ja -harituse arendamist – et Eestis oleks ka tulevikus kõrgel tasemel usaldusväärseid ja professionaalseid spetsialiste,» sõnas Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.

Toetusavalduste vastuvõtmine algab peatselt. Kandideerimiseks tuleb huvilistel saata oma soovid Eesti Meedia e-posti aadressile toetus@eestimeedia.ee. Täpsem kandideerimisinfo avaldatakse Eesti Meedia kodulehel 25. aprillil.

Fondi algkapital tuleb Tartus aadressil Gildi tn 1 asuva kinnistu müügist.

«Soovisime kõik Eesti Meedia Tartus asetsevad meediaettevõtted – Tartu Postimees, Trio raadiogrupi jaamad, Kanal 2 – ühe katuse alla tuua. Seni peamiselt Tartu Postimehe toimetuseks olnud majja nad kõik kahjuks ei mahu,» kommenteeris Nuutmann kinnistu müügiotsust.

Ta lisas, et müügist saadud raha paigutamine tulevaste ajakirjanike arendamisse täidab Eesti Meedia teist missiooni: investeerida Eesti inimeste unistustesse ja tulevikku.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles