Ökopesa avas Otepääl poe

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õkopesa kauplus Otepääl
Õkopesa kauplus Otepääl Foto: Arvo Saal

OÜ Ökopesa avas 7. aprillil Otepääl metsa- ning aiatehnika kaupluse. See asub Techne töökoja kõrval.

Esinduses saab osta metsa,- aia- ja puhastustehnikat, kohapeal tehakse tehnika hooldust ja renditakse seadmeid. Pakutakse ka kõiki autoremondi- ja hooldustöid ning hüdrovoolikute valmistamist.

OÜ Ökopesa juhataja Triin Peips ütles poe avamise puhul, et iga väike asi saab kuskilt alguse ja eesmärgiks oli kohalikku elu mugavamaks muuta. «Murrame müüte ja toome teenused kodule lähemale.»

Otepää vallavanem Kalev Laul tunnustas kohalikku ettevõtjat poe avamise puhul. «On väga tänuväärne, et kohalik ettevõte on nõuks võtnud laieneda ning elavdada kohalikku teenuste turgu.»

Metsandusfirma OÜ Ökopesa on asutatud 2007. aastal. Ökopesa pakub teenust metsa istutamisest lõppraideni ja aia kujunduskavandist kõrghaljastuseni. Lõviosa käibest annab elektriliinide aluste puhastamine võsast, tänu millele pääses ettevõte ka selle aasta Äripäeva Gaselli TOPi. Sellise tiitli saab ettevõte, mis kiiresti arenenud.

Ettevõtte töötajad on läbinud erinevad tööturvalisuse ja elektritööde kursused Soomes ning Eestis. Firmas töötavad vastava kutsestandardi omandanud raietöölised, arboristid, aednik-kõrghaljastaja. OÜ Ökopesa oli  Valgamaa Äripäeva TOPis 2014. aastal 5. kohal.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles