Lapsed saavad end suurvõistlusele kirja panna

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Koos IRONMAN sarja triatloniga 6. augustil toimuvad lastele ja noortele IRONKIDS võistlused 7. augustil. Eri vanuseklassidele mõeldud triatloni, kombineeritud ujumise ja jooksuvõistluse ning kõige noorematele mõeldud ainult jooksu starti pääseb kokku 300 osalejat.

«Pean väga oluliseks, et saame erinevate triatlonivõistluste raames aidata kaasa, et triatlonihuvilisi ning sportlikke lapsi ning noori oleks rohkem. Tanel Padar valmistub hea eeskuju persoonina triatloniks ning koostöös toetajate ja korraldajatega soovime lastele ja noortele pakkuda selleks erinevaid võimalusi,» rõhutas peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

«Osalejaid tuleb Otepääle enam kui 20 riigist ning tegemist saab olema mitme päevase rahvusvahelise festivaliga, kus tegevust ja elamust pakutakse nii osalejatele, vabatahtlikele korraldajatele kui pealtvaatajatele.»

Laste võistluse peasponsor on AS Grüne Fee Eesti. «Meie eesmärk on võistluse suurtoetajana tervisliku eluviisi toetamine. Meie juhtkiri on »Värskust aastaringselt!«. Soovime, et rohkem lapsi ja noori toituks ja elaks tervislikult. Sportlik eluviis ja tervislik toitumine käivad käsikäes», ütles ettevõtte müügi- ja turundusdirektor Pille Pokk.

5.–7. augustini toimub Otepääl ja Pühajärve ääres Baltimaade suurim triatlonifestival, kus toimub heategevusjooks ja suur spordilaat, SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatlon, laste võistlused, kultuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles