Vakra peab umbusaldamist Savisaare kättemaksuks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra
Rainer Vakra Foto: Riigikogu kantselei

Hanno Matto umbusaldamine on Edgar Savisaare ja tema toetajate kättemaks munitsipaalpanga uurimise eest, ütles Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Rainer Vakra Tallinna linnavolikogus aset leidnud revisjonikomisjoni esimehe umbusaldushääletuse eel.

«Opositsiooni esindava revisjonikomisjoni esimehe umbusaldamine on uus tase isegi kõigi vahenditega ainuvõimu kindlustavale Keskerakonnale. On selge, et sotsiaaldemokraadist revisjonikomisjoni esimehe Hanno Matto umbusaldamine on savisaarelik kättemaks selle eest, et tema juhtimisel on avalikuks saanud hämarad tehingud linna vara ja rahaga,» ütles Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Rainer Vakra.

Vakra sõnul on Hanno Matto eestvedamisel paljastatud näiteks Põhja-Tallinna linnaosa reservfondi vahendite süstematiline väärkasutamine, mis päädis keskerakondlasest linnaosavanema Karin Tammemägi ametist vabastamisega.

Copy
Tagasi üles